perjantai 18. lokakuuta 2013

Talvinen huonetuoksu

Törmäsin Kampissa (ihan siinä katutason kerroksessa, R-kioskin vieressä) vanhaan suosikkiini: Daniela Soap and More -liikkeeseen, joka oli pistänyt myyntikojun käytävälle. Ostin muutama vuosi sitten Habitaremessuilta saman valmistajan huonetuoksupullon, olisikohan se ollut tuoksultaan kirsikankukka? Nyt otin myyjän suosituksesta "jouluisen" ja "talvisen" orange & spice -pullon. En ole vielä avannut pulloa käyttöön, mutta ainakin ostaessa ja vaihtoehtoja tuoksutellessa pullo vaikutti hyvältä. Näissä huonetuoksuissa on helppo säädellä voimakkuutta lisäämällä tai vähentämällä tarpeen mukaa puutikkuja.

Tupsuja. Toimiiko? ;) Muistatte varmaan että mä kuulun Ruotsin miljonääriäitien Marian kanssa samaan tupsujengiin, niissä on jotain hauskaa! Ostin Tallinnan Karnaluksistakin muutaman tupsun jouluväreissä. Pitääkin kaivella tuolta kaapeista ne esille!
Tuoksuuko sinne ruudun toiselle puolelle asti? Aika karkilta ainakin näyttää. Onko Soap and more tuttu? Kiinnostaako nämä huonetuoksut vai alkaako heti pelkkä ajatuskin aivastuttaa?

2 kommenttia:

  1. Nuo tupsut on kyllä todella hauskoja! Ja huonetuoksut on kyllä kanssa kivoja, tosin itse käytän tuoksukynttilöitä, ne palaa meillä näin syksyisin lähes joka ilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kuluu myös tuoksukynttilöitä! Olen ottanut tavaksi käyttää tuikkumallisia tuoksukynttilöitä, ja laitan aina muutaman tuoksuvan ja loput tavallisia palamaan :)

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...