lauantai 17. elokuuta 2013

Mökkiterveiset

Kesä, Keski-Suomi ja kärpäset! Meidän kesämökki sijaitsee parin tunnin ajomatkan päässä maaseudun rauhassa. Siellä ei autojen melu kaiu, eikä katuvalot häikäise. Mökillä on pimeää isolla p-kirjaimella öisin. Ihmettelenkin miksi isomman makuuhuoneen ikkunassa on pimennysverhot. No, minä tällaisena unikekona en voi sitä ymmärtää, mutta joku voinee herätä aamulla liian aikaiseen valoon.


Tällä kertaa tosin nautimme ennätyssateista. Uutisoitiinpa jopa että koko loppuvuoden sademäärät olivat tipahdelleet maahan viime viikon aikana? Niinpä pihahommat jäivät sikseen ja tyydyin suunnittelemaan ensi kesän mahdollisia pihajuttuja ja sisällä mökissä sisustusjuttuja. Isoäitini asuu vieressä kilometrin päässä, joten hänen luonaan vierailimme ahkeraan.
Alakerran toiseen makuuhuoneeseen suunnittelen mustavalkoista muutosta Hunajaista-blogin insiroimana. Homma alkaa mustalla lampulla, jonka ostin ystävieni muuttaessa San Franciscoon heiltä. Tykkää  lampusta, se on Ikea 365 -sarjaa. 

Vaajakoski ja Pandan tehtaanmyymälä. Apua! Nyt on kotona kaapit täynnä mammalan luomuruokaa! Herneitä kupissa, hilloja jääkaapissa, marjoja pakkasessa ja omenoita siellä sun täällä.


Näillä eväillä kelpaa viettää viimeinen lomaviikonloppu ja valmistautua maanantaina töihinpaluuseen! Kaikkea hauskaa projektia on kyllä tiedossa, joten innolla palaan kivan loman jälkeen taas työpaikalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...