maanantai 5. elokuuta 2013

Sisustuskolmonen: Lumikki

Kolme kohdetta nousi suosikeikseni Hyvinkään asuntomessureissulla. Nyt esittelen tämän top 3:n yksi kerrallaan. Aloitetaan kolmannesta sijasta:

Kohde 15: Passiivikivitalo Lumikki

Kohteen sisustuksen suunnittelivat Tiia Satosalmi-Koponen ja Kirsikka Tykkyläinen. Messuluettelo kertoo: "Korkeat huoneet ja avaruus sallivat tunnelmallisen värien käytön, jonka pohjana ovat asukkaiden toiveet. Pintaratkaisuissa ripauksena toteutuva puu kohtaa modernin kiiltävät pinnat."

Lumikin sisustuksessa ihastuttivat kauniit vihreät rottinkituolit ruokapöydän ympärillä, sekä olohuoneen iso värikäs matto. Koko talossa oli moderni ja värikäs tunnelma, josta pidin. Tytön huone oli sisustettu muutamilla designesineillä tyylikkääksi kokonaisuudeksi.


Kylpyhuone kiinnitti huomioni myös, sillä tällä hetkellä oma kylpyhuoneeni on toteutettu samaan tyyliin. Seinän yläosa ja katto on maalattu tummalla harmaalla, seinät ovat vaaleaa laattaa joka näyttää Lumikissa kivalta. Ehkä mahdollisessa kylppäriremontissa voisi toteuttaa jotain tällaista?Kuvat: Rakkaudella Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...