keskiviikko 28. elokuuta 2013

Sisustusjuttuja Designtorilta

Tämän syksyn Designtori valtasi ensimmäistä kertaa Tampereen Sorin aukion viime sunnuntaina. Paikalla oli näyttävä joukko myyjiä ja ainakin omasta mielestäni uusia tuotteita enemmän kuin aikaisemmin. Tunnelma oli rento ja viehättävä. Auringonpaiste helli toriväkeä ja olipa torin aukion laidalle pystytetty myös kahvila, josta sai ostaa raaka-kakkua ja muita herkkuja.


Minä ostin kuitenkin muutaman sisustusjutun! Designboxin pöydästä mukaan tarttui tämä Anna Nylund Designin maitotölkin suojus. Aika luovaa sälekaihtimien kierrätystä, eikö? Materiaali paitsi suojaa ja kaunistaa purkkia, myös kuulemma pitää maidon viileänä pidempään. Tämä jää testattavaksi...


Uusi tuttavuus oli myös HILE. Suodatinpussien tai servettien telineeksi soveltuva virtaviivainen esine on nätti! Saman valmistajan valikoimissa on myös kahvimitta/kahvipussinsulkija, joka olisi kiva lahjaidea vaikkapa.Hankintalistalla pitkään ollut Everyday designin paperikassiteline juuttikassilla tuli nyt myös hankittua toritarjoushintaan.


Työkaveri tilasi lisäksi Papu Designin söpön rusettipipon, jota olin käyttänyt töissä. Ostinkohan sen viime syksynä torilta? Ihastusta se on herättänyt useammassa sen jälkeen, eikä ihme, niin söpö se on! Nyt ostin värikkään 2 or + by YAT -puolihameen huippuedullisesti, mutta siitä lisää myöhemmin. Ihana kuosi ja malli! Olen aikaisemminkin jo ihaillut Yatin suunnittelemia vaatteita, niissä on kivaa naisellista pehmeyttä ja hauskoja leikkauksia.

Kävittekö Designtorilla? Olisitteko hankkineet näitä mun bongaamiani juttuja omaan kotiinne? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...