torstai 10. lokakuuta 2013

Hyvinkään asuntomessujen kävijöiden suosikit

Hyvinkään asuntomessujen teettämä yleisöäänestys on ratkennut, ja kävijöiden suosikki oli talo numero 6, Kimara Aurinkorinne. Aurinkorinne oli myös sisustuksensa puolesta ykkönen. Myös toinen sija taitaa olla kiistaton, sillä Kivenherra on sijoittunut sekä Paras talo että Paras sisustus listauksissa toiseksi.
Paras talo -äänestys:
1. Kimara Aurinkorinne (kohde 6), ääniä 15,89 %
2. Kivenherra (kohde 21), ääniä 8,08 %      
3. Villa Domus (kohde 22), ääniä 7,01 %

Paras sisustus -äänestys:
1.        Kimara Aurinkorinne (kohde 6), ääniä 17,31 %

2.        Kivenherra (kohde 21), ääniä 7,12 %
3.        Villa Domus (kohde 22), ääniä 5,81 %

Paras piha -äänestys:
1.        Hailuoto 168 (kohde 16), ääniä 15,31 %

2.        Kimara Aurinkorinne (kohde 6), ääniä 11,97 %
3.        Kivenherra (kohde 21), ääniä 6,40 %Kimara Aurinkorinne -kohteen sisustus oli vaalea ja jotenkin romanttinen. Oma ykkössuosikkin oli Kototalo. Tummansininen keittiö ei taida puhutella ihan kaikkia? ;)Toiseksi eniten pidin myös tosi värikkäästi sisustetusta Deko-talosta. Dekossa on käytetty sellaisia sisustustuotteita joita meiltä löytyy parhaillaankin kotoa. Passiivikivitalo Lumikki ei myöskään päässyt kävijä-äänestyksessä listoille, mutta mun henkilökohtaisessa TOP 3 -listauksessa se ansaitsi paikansa.


Osallistutteko messuilla kävijätutkimuksiin jos on mahdollista? Entä muihin asiakastyytyväisyyskyselyihin? Vai tuntuvatko vain ajan hukalta? Mä osallistun melkein aina kun tilaisuus tarjoutuu. Olen rekisteröitynyt Paneeli.net -verkkosivustollekin, joka lähettää sähköpostiin linkkejä sähköisiin asiakastutkimuksiin. Niihin osallistumalla olen saanut "pisteitä", jotka voi muuttaa rahanarvoisiksi eduiksi, kuten vaikka 20 euron superlahjakortiksi jonka itse hyödynsin Iittalan myymälässä. Kiva kiitos siitä että naputtelin mielipiteitäni jonnekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...