sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Blogistania

TV2:lla on alkanut dokumentaarinen tv-sarja Blogistania, joka esittelee kymmenen blogivaltiatarta. Sarja alkoi jo maaliskuun lopussa, mutta minä katsoin eilen jo ulostulleet jaksot boksilta. Ja katson varmasti loputkin!

Kuva: YLE
Ensimmäisessä jaksossa kurkistettiin trashionista Outi Pyyn alias Outsa Popin maailmaan. Miltä näyttää trashionistan tarvikevarasto? Mageelta. Varsinkin tällaisen hamstraajan mielestä. Haaveilen siitä, että mulla olisi joskus vastaavat välineet ja varastot kotona. Ja tilat missä väsätä sitä ja tätä. Outsa haluaa tuoda blogissaan esiin sitä, että ns. kierrätysmuoti on muutakin kuin pientä näpertelyä - jokainen voi tuunata designia ja tyylikästä kierrätysmateriaalista.

Toisessa jaksossa pääsimme vintage ja burleskinaisen Fiona Timantin kotiin ja hattukauppaan. Modistin tekemän taideteoksen, hatun, hankkiminen ja käyttäminen alkoi tuntua yhtäkkiä aika välttämättömältä. Tupsuhattu, haluan sinut! Voi olla että päädyn kuitenkin näin alkuun vain tekemään itselleni Fionan ohjeella rusettipannan. Silkkisolmioiden etsintä alkakoon. 

Paras osa blogistaniaa on jokaisen jakson ns. tuunausosio. Blogaaja kutsuu muutaman ihmisen tekemään DIY-projektia luokseen. Samalla kilistellään viiniä, kuohuviiniä pienillä suolapaloilla höytettynä (kuinka Kokotettua Arkea, ah!). 

Tuollaiset DIY-iltamat voisi pistää suunnitteluun (ja toteutukseen) itsekin! Kuka haluaa mukaan? :)

Rakkaudella,
Riikka

PS. Katso Outsa Pop Trashion - jakso Ylen Areenasta täällä! Fiona Timantti -jakson Areenalinkki tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...