torstai 5. huhtikuuta 2012

Franskrost kaffe, tack!

On varmaan käynyt aika selväksi, että rakastan mutteripannua? Rakastan sitä ääntä, joka pannusta pihisee hellalla. Siitä tuoksusta, joka kahvista leijailee ilmaan. Rakastan jopa mutteripannun osien irrottamista ja uudelleen kasaamista, vaikka se joskus pikkuriikkisen aikaavievää onkin ja laiskuus meinaa iskeä. Mutta silti, ei ole mutteripannun voittanutta. Ajatus siitä tuo ehkä mieleen kiireettömyyden, ja kauneudessaan pannu on omaa luokkaansa.

Koska taloudessa kuitenkin on se suodatinkahvimasiinakin, ostin kokeiluun paketin oikein tummapaahtoista kahvia. Ihan mukiinmenevää, ja ainakin paketti on kaunis! Katsokaa vaikka.Pariisi. Ei voi olla pahaa kahvia.

Onko teillä tummempia suodatinkahvisuosikkeja? Sana on vapaa!

Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

  1. Mä oon myös etsinyt täydellistä tummempaa kahvia, ja se on juurikin tää kuvissa esiintyvät merkki, jonka oon todennu parhaaks. :) Välillä pistän sekaan yhen lusikallisen normikahvia, jos ei oo ihan niiiiin tummalla tuulella. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä kuulla! :) Myös suosituksia on saanut tummapaahto jossa "Krav"-teksti, eli ruotsalaista luomua. Ootko kokeillut?

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...