keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Lentokenttäostoksia

Olin viettämässä pääsiäislomaa Berliinissä, ja paluumatkalla vaihdoin konetta Kööpenhaminan lentokentällä. Isolla kentällä riittää ihmelteltävää ja kauppoja vaikka kuinka paljon! Myös ruokatarjonta on ilahduttavan monipuolista. Matkalla transfer centeriin juutuin hyväksi toviksi sisustusliikkeeseen nimeltä Illums Blolighus. Liikkeen valkoimiin kuului kaikenlaista skandinaavista designia useilta merkeiltä Iittalasta lähtien. Mun löytöni oli kuitenkin tanskalainen...


Ferm living -keittiöpyyhe! Pirteä väripilkku keittiöön. Tykkään Fermin printeistä, joten tätä ostosta ei tarvinnut kauaa miettiä.Jo Saksasta Tegelin kentältä nappasin lehtikioskista mukaan muutaman saksalaisen sisustuslehden matkamuistoksi. Saa nähdä mitä ideoita näistä putkahtaa, kun ehdin syventyä selailemaan.


Tällainen pieni Pluto productionin lintunaulakko tarttui myös Illums Bolighusista mukaan. Naulakko on pikkuruinen, sillä se on kokonaismitoiltaan vain hieman tulitikkuaskia isompi. Sopinee hyvin jonkin pienen tavaran ripustukseen, kenties avaimille tai koruille?

Tällaiset sisustustuliaiset lentokentältä! Lisää Berliinin reissusta tulossa...

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...