perjantai 4. lokakuuta 2013

Habitare 2013, osa 1

Habitaremessut? Suuntasimme Messukeskukseen kahden sisustusjutuissa ansioitunen kaverini kanssa. Jo automatkalla ideoimme niin paljon kaikkea että meinasi iskeä ähky ennen varsinaisille messuille saapumista. Kävimme sunnuntaina eli viimeisenä aukiolopäivänä messuilla ja väentungos oli pienempi kuin mitä odotimme. Ohjelmalavoilla ei enää sunnuntaina ollut juuri mitää ohjelmaa. Messukävijöitä olisi varmasti houkutellut paikalle vaikka joku tunnettu puhuja, ja onhan sunnuntai "tavalliselle kävijälle" toinen hyvä päivä lauantain lisäksi lähteä messuille kiertelemään. Ilmeisesti Habitaressa panostetaan viikolla oleviin "ammattilaispäiviin". Mutta nyt kuvien pariin!

Kivoja pakkausmateriaaleja

Think today oli esillä isolla osastolla. Täältä blogistakin tutut tuotteet ovat kyllä hauskoja. Värikkäitä kivoja piristyksiä, ja käytännöllisiä. Meillä on käytössä Martinilla tuollainen luunmuotoinen ruokakuppien alunen. Se on siniharmaata muovimattoa, joka on kyllä kätevä putsata vaikka ihan tiskaamalla. Hommasin alustan pari vuotta sitten mutta se on edelleen ihan kuin uusi. Pienellä putsauksella se kiiltää aina vaan :)

Halli mikä halli...
Lundian osasto oli kokonaisuutena mielestäni yksi messujen hienoimmista. Se oli isohko ja mustaa sekä puuta oli yhdistetty kauniisti. 
Artekin osasto oli yksinkertaisen tyylikäs ja brändiuskollinen, ehkä liiankin?
Supersöpöt pöydät!

Maatuskajalkajakkara


Kauheasti uutta ja mullistavaa ei tullut vastaan, mutta muutama kiva idea jäi mieleen. Myyntiosastolla oli parikin "tv-shop"-tyyppistä myyjää, joista toinen esitteli porkkanaa kierteeksi valmistavaa laitetta. Sen hankkimattajättäminen ehkä vähän harmittaa... ;)

Habitarekuvia on tulossa vielä toisen postauksen verran, jolloin kurkistetaan mm. Tikkurilan ja Marimekon osastoille sekä ihastuttavaan Jurvalaiseen huonekalutehtaaseen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...