lauantai 12. lokakuuta 2013

Pallovalosarja

Syksyssä parasta on valot ja kynttilät! Kävin Kodin Ykkösessä ja siellä oli esillä valosarjoja. Nappasin ostoskoriin tällaisen Airamin Led pallovalosarjan. Olohuoneessa ei ole verhotankoja tai muita joihin valot saisi vaikkapa roikkumaan, joten laitoin ne nyt television vieressä olevan taulun yläreunaan. Ovat tuossa ainakin keskeisellä paikalla josta niitä voi ihastella hyvin koko ajan!
Sivupöydällä on myös Lisa Bengtssonin Laura Francesca -printtitaulu, jonka taustaksi laitoin Granitista ostamani mustan kirjoitusalustan. 


Uusi mattokin on lattiassa, sekin on hankittu Kodin Ykkösestä ja on Annon valikoimista. Matto on puuvillaa ja olin etsinyt sopivaa, kun edelliseen Ikean "blogimattonakin" tunnettuun mustavalkoiseen villamattooni tarttui hyvin helposti tuon pitkäkarvaisen koirani karvat. Tämä puuvillamatto on ollut lattiassa nyt pari viikkoa ja pari siivousta, ja ainakin tähän mennessä on ollut helppohoitoisempi.


Kävin etsimässä Minimanista pieniä "patenttikansipurkkeja" eli hillopurkkeja jälkiruokatarjoilujuttuja ajatellen. Ihan minikokoisia (n. 1,5 dl vetoisia) purkkeja löytyi, mutta löytyi myös kiva isompi purkki joka on melkein neliönmallinen. Pistin sinne tuikkukynttilät säilytykseen :) Hintakaan ei päätä huimannut, joten jos kaipaat lasipurkkeja sisustukseen niin suosittelen kyllä vierailemaan Minimanin lasiosastolla. Jos vain lähistöltä kyseinen liike löytyy! Ainakin Tampereella lähin on Ideaparkissa eli Lempäälän puolella.


2 kommenttia:

  1. pallovalot ovat kyllä kivat ja matto kaunis...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pallot on kyllä hauskat :D Useampia värejähän on la case de cousin paul -pallosarjoissa, mutta mä tykästyin näihin kun oli väritys ja hinta kohdallaan... :)

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe