lauantai 5. tammikuuta 2013

Hei hei joulu!

Aikaistin loppiaista hieman ja siivosin joulukoristeet pois jo eilen. Vaihdoin pieniä sisustuesineitä hieman eri paikoille, kun olkipossut ja kyntteliköt saivat lähteä kaappiin odottelemaan ensi vuotta. 

Keittiössä ikkunan edessä oli valkoinen Aino-puutuoli ja se vaihtui mustaan pinnatuoliin. Pienikin tavaroiden siirtely piristää kummasti!





Hain lähikaupasta kimpun tulppaaneja muutosta korostamaan. Keväässä on ihanaa juuri esimerkiksi tulppaanien ostelu. Ne ovat niin värikäitä ja kauniita!

Keittiön pöydän ääressä on uusi pinnatuoli jonka sain työkaveritani. Mietin sen väriä, josko maalaisin. Nyt se on hieman harmaaseen taittuva valkoinen, eli tuumatessa saa olla sellainen ihan rauhassa :)

Hyvää loppiaisviikonloppua itse kullekin ja tsemppiä kuusen uloskantoon!
(imurit ja rikkalapiot esille) :D

4 kommenttia:

  1. Täällä loppiainen alkoi myös eilen; koristeet kaappiin, tänään puhdistin kuusen ja josko puoliso sen veisi pihalle piakkoin. Koko eilisilta tuli jo selattua Marimekon sivuja, etsien uusia pirteitä verhoja keväälle. Nyt kaipaa tosiaankin värejä! :)
    Sulla on kyllä tosi kaunis koti! Ja ihania nuo kotimaiset tulppaanit myös <3
    Hyvää loppiaista!

    -AR-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Löysitkö verhosuosikkia? Mulla ei nyt ole verhotankoja missään huoneessa, mutta jotain muuta kivaa voisi Marimekolta hommata toki kevääksi ;) Onneksi on keittiössä tuo keltainen "energiaseinä"! :)

      Poista
  2. https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/kivet-kangas-019130-002 Kivet-kankaasta varmaankin kappaa tekisin yhteen huoneeseen, joka toimii oleskelu- ja pelihuoneena.
    https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/kesanto-kangas-063655-161 Kesanto-kangas on kaunis, kenties jotain omaan makkariin?
    Olkkarin verhoja ei vielä löytynyt... jotain melko graaffista mutta ei turhan moniväristä kaipaan.
    Toi keltainen energia seinä on just paras! Ei tohon enää paljon verhoja kaipaakaan :)

    T: AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee varmasti hienot! Kesanto on mulle tuntematon entuudestaan. Ihailen kavereiden keittiössä olevia Kekkerit-sivuverhoja aina, mutta nyt en löytänyt kangasta enää sivuilta. Mutta joo, mulla tota piristystä on seinissä... :)

      (Piti poistaa eka kommentti kun siinä oli ihan ihmeellisiä kirjoitusvirheitä :D)

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...