maanantai 12. tammikuuta 2015

Vieraana Partylite-kutsuilla

Olin perjantaina elämäni toisilla Partylite-kynttiläkutsuilla. Ensimmäisillä kutsuilla tuotteet eivät olleet tuttuja minulle, mutta nyt toisella kertaa tuntui helpommalta katsoa kuvastoa ja valita todella laajasta tuoksuvalikoimasta omia suosikkeja. Tuoksuvalikoima on todella laaja!

Tuikkivat tuikkukynttilät ovat todella hienoja, ja niiden kirkkaan alustan läpi valo tulee tosi kauniisti. Täytyy kuvata teille havainnollistava esimerkki! Toki kirkkaissa kipoissa olevia tuikkuja on saatavilla muualtakin, mutta vähemmän! Kirkkaassa tuikkukipossa myös sulaessaan ihan kirkkaaksi nesteytyvä Tuikkiva-tuikku on tosi kaunis vaikka punaisena.
Nappasin kukkia mukaan viemiseksi Pyynikintorin Blummarista ennen bussiin hyppäämistä.

Partylitella on muuten vielä 15.1. asti menossa huikea ale-kampanja, jonka aikana ihan kaikki tuotteet ovat 30 prosentin alennuksessa. Nyt on siis korkea aika ottaa pikaisesti yhteyttä omaan jälleenmyyjääsi jos haluat jonkun jutun tilat tuolla hurjalla (oma partylitekokemukseni on toki rajallinen mutta kuulemma ihan historiallinen tilaisuus!) aleprosentilla itsellesi.
 
Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...