torstai 15. tammikuuta 2015

Salaattia, salaattia!

Vuoden ensimmäiset viikot ovat menneet aika rauhallisissa merkeissä ensin töihinpaluun koitettua ja sittemmin arkirymiin totutellessa. Tuntuu, että nyt on aikaa tehdä normaaleja arkisia juttuja ja olla valmiina ottamaan kevät ja kesä vastaan. Loska ja kylmyys väistyy kohta!

Sitä odotellessa on kiva kehitellä jotain piristäviä, uusiakin, juttuja. Meillä töissä mietittiin lounassalaatteja monipuolistamaan tyäpaikkaruokalan tarjontaa. Ensin mietimme muutamaa Tampereella toimivaa lounassalaattien toimittajaa, mutta tänään päädyimme kokeilemaan ensimmäistä kertaa ns. Salaattikerhoa. Tai Salaattiosuuskuntaa tai mikä se lieneekään!

Mukana on kymmenisen ihmistä ja tarkoituksena on, että mukaan voi ilmoittautua sellaisena viikkona kun on toimistossa töissä ja haluaa. Kasasimme listan jossa on raaka-aineita listattuna, joka toimii ajatuksen apuna siinä kun sovitaan kuka tuo mitäkin raaka-ainetta salaattiin vuorollaan. Jokainen tuo jotain ja sitten syödään salaattia! Ihanaa, raikasta ja kuinka hyvältä ruoka maistuukaan kun sen on "tehnyt" (eli pilkkonut) myös joku muu. Melkein luksusta ;)


Jatkamme systeemiä kerran viikossa periaatteella, ettei projekti muutu ylivoimaiseksi arkikiireen keskellä.

Innolla odotan jo seuraavaa viikkoa, sillä jokainen valitsee kuitenkin omaan makuunsa aineksia ja lisäksi saa tuoda myös "extra" tai "yllätys" -juttuja. Tällä kertaa oli esimerkiksi suolakeksikaloja kala-allergikolle, joka ei voinut syödä tonnikalaa.

Onko teidän työpaikallanne kokeiltu jotain vastaavaa ja miten se on sujunut?

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...