tiistai 3. heinäkuuta 2012

Remppa: Ennen

Uuden kodin remontti on valmis alkamaan ja fiilikset on aikalailla mahtavat! Kuukauden vaihteessa eli lauantaina sain vihdoin avaimet haltuuni, ja muutimme tavarat edellisestä kodista varastoon. Asunto on siis tyhjä remontin aikana. Me ollaan Martinin kanssa muuttoevakossa äitini luona. Ensi viikon olen kokonaan työreissussa ja sitten mulla alkaakin loma! Silloin me taidetaan mennä mökille odottelemaan remontin valmistumista. Kauniit mökkisäät on pistetty tilaukseen jo!


Muuton jälkeisenä päivänä kävimme kavereiden kanssa repimässä hieman tapettia seiniltä. "Remppabrunssi", eli ensin revittiin tapetit ja sitten juotiin kahvia croissantien ja muffinnien kera :D Homma olikin tosi nopea, koska vanhassa tapetissa oli vähän kerniliinamainen pinta? Muutama vuota irtosi ihan kokonaisena. Alle jäi kuitenkin ohut paperikerros, jonka remonttimies sanoi sitten irrottelevansa tapetinpoistoaineella...

Olkkarista eteiseen päin. 

Keittiön vanhat kaapit

Eteisestä näkymä olkkariin päin

Kylpyhuone
Remonttimies lupaili että pääsevät edellisestä kohteesta aloittelemaan ensi viikon alussa. Juuri mun työreissuviikko siis, mutta jospa delegoin työmaalla pistäytymisen jollekulle valveutuneelle ystävälle? Onko vapaaehtoisia? ;)

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...