torstai 26. heinäkuuta 2012

Mekkomaniaa Zalandossa

Nettishoppailu on parhaimmillaan oikea taitolaji. Pahimmillaan se taas on äärimmäisen koukuttavaa! Joskus huomaan uppoutuneeni pikaiseksi tarkoitetulla nettivierailulla nettikirpputorien syövereihin tai selailemaan vaatekauppojen uusimpia syystuotteita tai parhaita aleja. Klikkailu on helppoa, ja jos onnistuu pitämään päänsä kylmänä voi tehdä parhaimmillaan tosi edullisia löytöjä. Esimerkiksi H&M valikoimissa on helppo osua koon kanssakin oikeaan, ne kun vastaavat liikkeiden kokotaulukkoa täysin. Muutenkin oikean koon löytäminen on tehty nykyään helpoksi. Melkein jokainen kauppa tarjoaa jonkunlaisen laskuvaihtoehdon, jolloin sopimattomat on helppo palauttaa ilman kuluja takaisin. Kaukana on ne ajat, kun jouduin kerran noutamaan pankista tositetta vastaan alle kahdenkymmenen euron nettikauppahyvityksen... En edes muista mikä toimittaja tällaista harrasti, mutta onneksi se on mennyttä!

Nämä sanat (ja varsinkin se pään kylmänä pitäminen) saattelevat meidät sujuvasti aiheeseen: Zalando! Uusi Suomeen toimittava nettikauppa tarjoaa ilmaisilla postikuluilla valikoiman uusia ja tuttuja vaatemerkkejä. Ystäväni V on töissä nettikaupassa, mutta valikoiman nähtyäni suosittelisin kyllä muutenkin kaikkia kurkistamaan valikoimaa.

Niin minä sitten tutustuin Zalandoon ja tietenkin ensimmäisenä mekko-osastoon.

Mekko 1: Pink Loop
Mekko 2: Mint&berry


Mekko 3: mint&berry


Pink Loop -merkiltä löytyy paljon edullisia ja mun mieleeni olevia mekkoja, ja Mint&berry sekä Zalando Essentials -merkin mallit ovat myös klassisia ja edullisia. Ehkä jopa vielä hienompia....?

Mekko 4: mint&berry


Mekko 5: mint&berry


Olen iloinen myös että kaupassa on myynnissä myös Naketano -merkin vaatteita. Bongasin Naketanon vuosia sitten netistä, ja olen harmitellut kun en ole löytänyt sen vaatteita oikein edullisesti mistään. Vaan nytpä löytyy! Naketanon sporttisia mutta värikkäitä ja naisellisia vaatteita lähtee johonkin tilaukseen aivan varmasti.

Nyt seuraa tehtävä. Ylläolevista mekoista tilasin kaksi (2). Arvatkaa mitkä?

Rakkaudella,
Riikka

Kuvat: Zalando nettikauppa

2 kommenttia:

  1. Mä veikkaan ykköstä ja nelosta. ;) Sopivan Riikkamaisia. Kolmonen ois kans hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äänenne on rekisteröity ;) Toinen meni oikein! Mutta olisin kyllä voinut valita noista jokaisen, että sinänäsä vastaus oli tavallaan oikein nytkin...

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...