maanantai 23. heinäkuuta 2012

Design alelöytöjä

Sateisia päiviä on tänä kesänä riittänyt, mutta tästä päivästä koriutuikin varsinaista kotimaisen designin juhlaa niin sanoakseni! Lähdimme Lempäälässä asuvan ystäväni kanssa nimittäin "lounaalle" Ideaparkiin sadetta pakoon. Kuinkas ollakaan, eksyimme ensimmäisenä vastaan tulleeseen Pop/&/Shop -liikkeeseen. Aarikan ja Brands Scandinavian liike kuhisi ihmisiä, jotka olivat myös bonganneet liikkeen loppuunmyynnin.


Kolme isohkoa retro-Jaffa korttia. Näistä ajattelin tehdä keittiöön jonkun kivan sommitelman. Joko kehyksiin, tai sitten vain masking tapella kiinni. Aika raikkaat, eikö?


Liikkeessä oli alennuksessa myös Sagaformin tuotteita. Tätä kyseistä take away -mukia olen ostanut useamman kappeleen viime vuonna lahjaksi ystävilleni. Niin kiva se mun mielestäni on, että nyt en voinut vastustaa kiusausta ostaa sitä itselleni. Kuoseja on erilaisia, mutta kaikki ovat reilun kokoisia ja varustettu silikonisilla kansilla. Kahvinystäville must valinta! Tai miksei tästä voisi nauttia teetäkin! Taidan kokeilla kumpaakin.


Tarjolla oli paljon Eero Aarnion, Ristomatti Ratian ja Aarikan tekstiilejä. Minä tykästyin näihin Aarikan Pallopallo -kuoseihin. Muistuttaa kovasti Marimekon Pieniä kiviä, eikö? Kaksi käsipyyhettä hyppäsi ostoskoriin.Vaan herranjestas, en voinut vastustaa pussilakanasettiäkään! Sitruunavärinen Pallopallo-kuosinen pussilakanasetti ja extra tyynyliina lähtivät mukaan. Pussilakanaa oli ollut myös mustana, nyt oli mustana jäljellä enää vain irto tyynyliinaa. Monenlaisia Aarikan pussilakanasettejä oli tarjouksessa, ja esimerkiksi Allu-linnun kuvilla olevat olisivat varmasti hyviä lahjoja ostaa jemmaan pienempien tuttavien merkkipäiviä ajatellen.

Vauvaikäisiä tunteville tiedoksi, että liikkeessä oli myös huippuhalvalla Ivana Helsingin vauvanvaatteita! Harmittelimme että vauvaikäisiä ei ole tuttavapiirissä, niin söpöt camping kuosiset collegehousut olivat.

Kun selvisimme designtaivaasta, suuntasimme viereiseen Hemtexiin. Alennuspöydästä mukaan tarttui kivalla kuosilla varustettu kaitaliina joka taittuu hieman tummansiniseen. Samaa kuosia oli normaaliin hintaan eri väreissä sekä kaitaliinana että tabletteina muun muassa tummanharmaana, keltaisena, oranssina ja mustana.


Tällaisia alelöytöjä tällä kertaa! Kannatti poiketa Ideaparkissa pitkästä aikaa. Sadepäivässä oli tällä kertaa monta syytä riemuun, sainhan viettää sen höpötellen ystäväni kanssa kaikenlaisia aletavaroita ihmetellen. Nyt kun asunnossa on jo melkein tapetit seinissä, uskalsin antautua tällaisten pikkuostosten armoille...

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...