maanantai 9. heinäkuuta 2012

Keittiönkaappien uudistus

Nyt on kyseessä oikeasti pieni pintaremontti! Ikeasta uudet keittiönkaappien vetimet, Tikkurilalta Helmi -kalustemaalia sävytettynä ja pari jo käytössä ollutta pensseliä, sekä muutama metri maalarinteippiä. Tuloksena päivitetty ilme keittiön kaapeille!

96mm koon vetimiä Ikeasta. 2 paketti oli edullinen, vain 3,95 euroa. 
 Ikeassa on melko laaja valikoima erilaisia vetimiä. Valitsin tällaiset hyvin yksinkertaisen modernit metalliset vetimet. Vetimien koko oli 96 cm. Samaa kokoa on myös keittiön vanhoissa korkeissa kaapeissa, joihin mietin myös vetimien vaihtoa. Värinsä ne saavat pitää, valkoinen on oikein hyvä. Kenties jotkut rautaiset? Metalliset, joissa olisi keskellä posliinia? Saa vinkata jos tiedätte hienoja löytyvän jostain!

Ennen
Mutta muutoskohteeseen! Ennen keittiönovet näyttivät tuolta. Valkoiset päällystetyt ovet, joissa oli puunväriset reunukset ja puunväriset kahvat. Hieman hiontaa hiomamaperilla ja maalia pintaan. Sudin pensselillä maalia kaksi kerrosta.
Välineet: maalarinteippiä. puolihimmeää Tikkurilan Helmi -kalustemaalia ja siveltimet.

Ensimmäisen maalikerroksen jälkeen 
Eniten aikaa meni kaapin muiden pintojen suojaukseen. Sen kun teki huolellisesti, oli helppoa sutia maali pintaan. Huomasin myös, että mahdolliset epäsiistit reunat sai kätevästi raaputeltua oven pinnasta pois!

Pöytälevy menee vaihtoon, tilalle on ostettu Ikeasta tumma Prägel-laminaattitaso.

Ja toisen maalauksen jälkeen, vetimet kiinnitettynä
Nyt loppui mun osuus remontin toteutuksessa, sillä remonttimies saa hoitaa apulaisineen loput! Peukut pystyyn että saavat tällä viikolla hommat hyvin käyntiin, jolleivat jopa valmiiksi. Lähden huomenna työreissuun loppuviikoksi, joten en pääse tarkkailemaan työmaan etenemistä itse. Harmi, mutta toivotaan silti että mitään tarkkailtavaa ei jäisi ensi viikolle! :D

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...