keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ei mainoksia, kiitos!

Ensimmäinen uuden kodin sisustusoperaatio on suoritettu! Tadaa.


"Ei mainoksia kiitos" -kyltti K-Raudasta
Puinen kyltti on K-Raudasta Lielahdesta. Kiinnitetty oveen Command-kiinnityspalalla. Niitä löytyy eri kokoisia ja ovat kuin karhutarraa, paitsi sillä erotuksella että nämä irtoavat vetämällä seinästä kuin taikaiskusta! Ja ovat tosi kestäviä kiinnityksissä.

Ovessa oli valmiina metallinen ovikello.Ovikello on tosi kauniin näköinen! Mutta siinä on pieni vika... se ei soi. Tietääkö joku mistä löytyisi korjaaja ovikellolle? Tai onko joku siellä ruudun ääressä jopa itse niin näppärä, että osaisi korjata ovikellon? :)


Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

 1. Hei, kokemusta ei ole korjaamisesta mutta vanhassa asunnossamme vanha kello oli korjattu uudella sähköisellä jonka poistimme ja tilalle hankittiin uusi, vanha kello.

  Varaosia ja uusia/vanhoja kelloja saa ainakin täältä:

  http://www.domusclassica.com/tuote/ovikello-mekaaninen-kierrett%C3%A4v%C3%A4/119-007-1/

  ja täältä:

  http://www.tampereenrakennustori.fi/vanha.html#pienrauta

  Kannattaa irrottaa kello ovesta ja kurkata sisälle mikä on kun ei soi. Oma kellomme ostettiin tuolta rakennustorilta ja sitä joutui rautasahalla vähän lyhentämään sopivaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvistä vinkeistä! :) Täytyy ottaa potilas käsittelyyn, kunhan päästään paikanpäälle asustamaan uuteen osoitteeseen. Tästä puuttuu kokonaan se takaosa, että syy soimattomuuteen on aika aistittavissa :D

   Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...