lauantai 4. lokakuuta 2014

Karkkia herkullisempi proteiinipatukka

Aloitin täällä blogissa joskus proteiinipatukkatestin ja nyt täytyy julistaa ehdoton voittaja, nimittäin tänä syksynä on kauppoihin ilmestynyt Fitfarmin tuotesarja jossa on myös proteiinipatukoita, tottakai. Useammat tuotteet joita olen kokeillut ovat hirveän isoja ja niden syöminen on todella hidasta usein myös melkoisen kuivan koostumuksen vuoksi. Nämä ovat toki makuasioita mitä suurimmassa määrin, mutta jauhoinen koostumus ei ole minun makuuni.

Näissä uusissa Fitfarmin proteiinipatukoissa on kolme eri makua. Maut ovat suklaa, punaiset marjat ja juustokakku. Sitruunainen juustokakku on uskomattoman raikas! Koostumus on näissä melko pehmeä, suutuntumalta voisi kuvailla lähinnä hedelmätoffeen ja Tupla-patukkamaisen nougatin sekoitusta. Maku on mielestäni jopa montaa karkkia parempi, joten erityisesti suosittelen näitä iltapäivällä vaikkapa kahvin tai teen kaveriksi. Eriomainen tyydyttämään iltapäivällä iskevää makeanhimoa (jos nyt jollakin sellainen on, kenellä muka?!)


Omena päivässä pitää lääkärin loitolla, mitenköhän on proteiinipatukan laita? ;)


Uutuusarvonsa ja varmaan myös makunsa vuoksi nämä patukat on juuri nyt ainakin täällä Tampereen alueella lähes viety käsistä! Lähi-Prisman hyllyt ovat näiden osalta olleet tyhjillään jo proteiinipatukkakoukussa olevan mielestä lähes ikuisuuden (reaaliajassa varmaan lähetelee viikkoa).

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...