maanantai 10. maaliskuuta 2014

Taito Shopin kevättuotteita

Kävin hammaslääkärissä Tampereen keskustassa, ja matkalla bussipysäkille tein pienen mutkan Taito Shoppiin. Aurinko paistoi ihanan keväisesti, ja mielestäni liikkeen hyllyt notkuivat vaikka mitä keväisiä tuotteita. Muutama kuva piti napata teille ja itselle muistilapuksi. Kenellähän oli nimipäivä tai muita merkkipäiviä tässä lähiaikoina? Pitää kurkata kalenteriin, sillä nyt on muutama kiva lahjavinkki mielessä.
  
Kennopalloja roikkui Taito Shopissakin! Tein juuri lehtijuttua Muoto Designin Hannan kanssa tällaisen kennopallon askartelusta. Ohje on mielestäni helppo, eikä tarvikkeita tarvita paljoa vaan tällaisen valmistus onnistuu tosi helposti. Kuumaliimapyssy on ainut vähän erikoisempi tuote, jota käyttämällä homma helpottuu entisestään. Varmasti onnistuisi myös erikeeperillä ja jollain tikulla, mutta kuumaliimapyssyn kanssa projekti on helpompi! Vinkkaan ohjeesta, kunhan juttu ilmestyy.
 
 
Upea heijastin! Vaan missä värissä?
 
Hauska ja designia mukavasti arkiseen käyttöön yhdistävä tuotebongaus oli myös heijastava matkakortin kotelo, jossa on Ivana Helsinki -kuosi! Vaihtoehtojakin oli kolme. Minkä sinä valitsisit? Näm olivat siis Taito Shopin valikoimissa Tampereella, mutta joku ehti jo vinkata että on ostanut tällaisen Akateemisesta kirjakaupasta.
 

Tuntuuko, että kaupat ovat pullollaan kevätjuttuja? Aurinkoisella säällä kaupoilla käydessä alkaa tuntua jo ihan kesältä :D Hankin muuten kevätkenkiä San Franciscosta muutaman parin, Converseja nimittäin... Pääsisipä jo pian kävelemään kuivalla asfaltilla!

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...