sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Makuuhuoneen kevätmuutos


Kevätraikastusta kotiin! Seikkailin Pinterestissä ja päädyin klikkailemaan inspiskuvia kodin sisustukseen ja erityisesti kuvia makuuhuoneista. Ihanimpia ovat korkeat loft-henkiset makuuhuoneet joissa on tilaa ja valoa ja vaikka mitä. Mutta löysinpäs väri-ideoita jotka alkoivat puhutella minua omaakin makuuhuonetta ajatellen. Tässä inspiskuva, jonka henkeä lähden (ehkä) toteuttamaan.

Kuva: Pinterest


Eli siis:
- luonnonmateriaaleja
- beigeä
- vaaleaa
- puuvillaa/pellavaa
- metallia
- valkoista

 Ehkä pitäisi etsiä inspiskuva jossa olisi jo valmiiksi metallipäätyinen sänky, mutta toisaalta tässähän pääsee luovuus valloilleen! Täytyy analysoida, mikä kuvassa miellyttää. Minua siinä miellyttää harmaan, valkoisen ja beigen yhdistelmä! Living and Roomilla on muuten punoskassi, joka sopisi kuin nenä päähän käytettäväksi tällaiseen lookiin. Minulla ei vain ole sitä itselläni, mutta katsotaan... ;)

Mihin te käytätte Pinterestiä? Oletko etinyt sieltä väri-inspiksiä? :)

Rakkaudella,
Riikka

PS. Huomaatteko muuten, että tässäkin "nykyinen" ja "inspiraatio" -kuvat ovat samaan tyyliin täysin eri paria jo laadullisesti, ihan kuten kaikissa Muusleikki-jutuissa :D Alempi ja nykyinen kuva on väritasapainoiltaankin ihan punakka ja kökkö, mutta ainakin uusi inspiraatiokuva näyttäytyy siis edukseen. Hauskaa!

2 kommenttia:

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...