sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Parasta keväässä on...

Keväässä parasta on se, kun aamulla töihin mennessä yön aikana saapunut "takatalvi" on sulanut paksuksi loskakerrokseksi, mutta kun lähdet töistä kotiin onkin maa kuivana ja kaikki ällöloska kadonnut! Se on parasta keväässä jos joku!

Auringonpaiste on kyllä armotonkin, nimittäin kaikki näyttää tunkkaiselta ja pölyiseltä. Ja mikä siinäkin on, että monet edellisen kevään tai kesän vaatteet jotka ovat odotelleet kaapissa vaikka kuinka hyvin säilytettynä ovat ihan nuhjuisia ja kulahtaneita? Ei niitä tee mieli ottaa käyttöön.

Mutta tulppaanit, ne ovat kyllä kirkkaasti toisella sijalla kun jaetaan kevään parhaiden juttujen sijoja heti loskan katoamisen päivän aikana jälkeen :D


Nappasin ruokakauppareissulta perjantaina kimpun keltaisia tulppaaneja ja kovin hyvin niihin sointuvan sisustuslehden, nimittäin ruotsinkielisen Plaza Interiörin.

Mikä on suosikkilehtesi?

Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

  1. Tulppaanit on niin kauniita! harmi kun ovat niin lyhytikäisiä...

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Parhaimmillaan kestävät puoleen väliin viikkoa mulla... Olen alkanut tehdä niin, että leikkaan uudet imupinnat, mutta pidän tulppaanit muovikääreessä ja laitan ne noin tunniksi matalaan veteen. Sitten avaan paketin kokonaan. Näin niistä on tullut vähän kestävämpiä monesti? :)

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe