lauantai 29. maaliskuuta 2014

(Kohta) tiedät mitä tein viime viikolla

Aika kekseliäs otsikko, eikö? ;) Yksinkertaisesti siitä syystä että tällainen postaus on nyt tulossa! Auringonpaiste on ihana ja energiaa ainakin mulle selvästi tuova juttu, mutta ihan hyvä  että tuo sillä jotenkin kevät tuntuu aina tuovan kaikkea puuhaa tullessaan! Muutama viikko sitten vaihdoin työtehtäviä saman yhtiön sisällä, joten kaikessa uudessa on vielä opeteltavaa. Lisäksi Living and Roomin sisustukselliset Inspiraatioillat lähestyvät kovaa vauhtia. Olen mukana joka ilta tavattavissa Haulitornilla. Lipunmyynti on ollut todella vauhdissa ja nyt on enää torstaille muutamia lippuja jäljellä. En ihmettele yhtään, nimittäin ollan ohjelma on kyllä houkutteleva! Menisin itsekin jollen olisi paikalla jo jokatapauksessa ;)

Tohlopinjärvi

Kevätkukkasia olen ostanut kotiin tuomaan väriä. Ja tosiaan siivosin tuikkulyhdyistä "talvisimmat" sivuun. Onneksi olen ollut niin myöhään illalla kotona, ettei pölyiset ikkunat ole vielä pahasti haitanneet. Tässä meidän kadun varressa ikkunat likaantuvat tosi nopeasti, sillä kyse on yhdestä Tampereen pääkaduista...

Blummarin ulkopuolella helmililjat ja perunanarsissit kutsuvat kaupoille

Tulppaanihullun kultakausi on nyt!
 Kävin lauataiaamun iloksi hakemassa Amurin Helmestä aamupalaleipää (ja okei, pullaakin!).


Viime viikkoihin on kuulunut myös ensi viikolla Tampereen Haulitornilla pidettävien Living and Roomin Inspiraatioiltojen parissa puuhailua. Perjantaina kävin töiden jälkeen Lielahdessa Olgan Puodissa, joka on yhteistyössä Inspiraatioilloissa: jälleenmyyjillä on yllä Olgan Puodin vaatteita. Minä päädyin tällaiseen aika keväiseen asuun, toki kengät ja hiukset ja muut ovat tässä kuvassa ihan jotain muuta kuin valmiissa lookissa... En ole aikaisemmin käynyt Olgan puodissa, mutta suosittelen kaiken ikäisille naisille sillä valikoimaa on todella laajasti! Olga on hurmaava asiakaspalvelija isolla A:lla, niin lämpimästi ja reippaasti hän näyttää sopivia asuja ja vinkkaa kuinka vaatteet tulee pukea ylle. Valikoimissa on mm. Cream, Masai ja mulle entuudestaan tuntematon Moondust, jonka tuo päälimmäinen tunika/mekko on.


Oletteko te huomanneet kevään tuoneen lisää virtaa/kiireitä? :D

Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Väri on vähän enemmän harmaa livenä... Näet muuten, kun nähään Inspiraatioillassa :)

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...