lauantai 4. tammikuuta 2014

Ihana, ihana Pinterest

Olettehan tutustuneet Pinterestiin? Minä olen ollut siellä jo pidemmän aikaa, mutta aina vähän vaihtelevalla innokkuudella. Syynä on pääasiassa se, että tiedän sen vievän hirveästi aikaa jos sivun avaan. Niin paljon siellä on kaikkea! Hommaan auttaa sama kuin vaikkapa Zalandolla nettishoppailuun: mieti etukäteen mitä olet etsimässä ja pysyttele suunnitelmassasi (jos mahdollista)

Toki joskus joutuu suuren "pinnaus" hulluuden valtaan ja vain klikkailee menemään linkistä toiseen, mutta se on varmaan ihan luonnollista ;)

Täällä.
Nyt huomasin että palvelun hakukone toimii todella hyvin. Kirjoitatpa hakukenttään melkein mitä vain, niin jotain löytyy! Englanniksi tietenkin. Jos kirjoitat vaikkapa "beads", ehdottaa hakukone minulle kirjoitusasuja. Haluatko diy, wooden vai mitä? Tärkeämpi kysymys onkin tiesitkö tosiaan mitä olit etsimässä, mutta tästä sivuston hakusysteemistä on iso apu.

Ja mitä sieltä löytyy? Vaikka mitä! Muotikuvia, askartelu (diy!) ohjeita, matkailuvinkkejä, kuvia suosikkinäyttelijöistä, siustuskuvia... vaikka mitä! Tänään olen "pinnaillut" mm. San Franciscon matkavinkkejä (keksin tämän ihan juuri, ja löytyihän nitä!), muotijuttuja, ideoita tulostettavaan lahjakorttiin, ystävänpäivän diy-juttuja (vahinkoharhailua), ohjeita puuhelmiaskarteluja varten sekä Gossip Girl -kuvia (vahingossa, mutta niitä en voi vastustaa kun kyseessä on yksi suosikkisarjoistani kautta aikain ja sarjan näytelijät ovat vain niin kertakaikkisen komeita ja kauniita!)

Rakkaudella Riikan Pinterest sivu löytyy täältä. 

Tervetuloa mukaan - inspiroitumaan ;)

2 kommenttia:

  1. Sama täällä, vaihtelevalla innokuudella mukana. Ja just siks, koska aikaa saa kulumaan suht sujuvasti siellä... Nyt lomaillessa olen viihdyttänyt itseäni surffailemalla sivuilla ja mitä kaikkea ihanaa siellä onkaan.

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin :) Mutta toi hakutoiminto on tosi hyvä, helpottaa käytettävyyttä :) Kivaa viikonloppua Ira sulle myös, Pinterestissä tai muualla :)

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...