maanantai 24. lokakuuta 2011

Think Today

Sunnuntai-iltana kävin ystäväni H:n luona sisustusiltamissa. Tarjolla oli monenlaisia ideoita ja keskustelua sisustukseen liittyen naisporukalla. Aineettomien ideoiden ja eri sisustustyyleihin perehtymisen lisäksi tutustuttavana oli Think Todayn tuotteita.


Keraamisesta laatasta tehtyjä pannunalunen/jäähdytin/kynttiläalusta -monitoimijuttujaOops!

Mukana mulla oli myös Martin, joka tuli lauantaina kotiin. Viikonloppu alkoi siis sosiaalisissa merkeissä yhdeksänviikkoisella. Paikalla oli myös juuri kävelemään oppinut taapero, ja nämä kaksi tekivätkin kovasti tuttavuutta illan aikana. Kummankin meno oli sen verran hapuilevaa, että meitä muita vähän hirvitti. Jännä juttu, että nuo kaksi kokoajan pyrkivät kuin magneetit toistensa lähelle!


Lily ja Little butterfly -kirjekuorilaukut
Laukut on tehty muovimatosta. Materiaalit ovat käyttämättä jääneitä ylijäämämateriaaleja valmistajilta ja rakennusliikkeiltä. Täysin hukkamateriaalia, joka muuten menisi haaskuuseen mutta nyt saa uuden elämän kauniissa muodossa! 


Arvatkaa kumpi ylläolevista on mun suosikki? Laukku laitettu toivelistalle... Listalla on myös Globe Hopen  kierrätetystä auton sisäkumista tehty Nauru -pussukka.Myös lemmikeille löytyy Think Today -valikoimista muutama tuote. Vanhasta muovimatosta tehty ruokailualunen päätyi ostoskassiin (muutaman joululahjan lisäksi...)Illan emäntä ja ilmeisen tyytyväinen vieras

Iltamissa oli oikein mukavaa, ja Martin otti kovaäänisen naislauman menon kovin rauhallisesti. Varmaan diggaili hapsumattoa, koska kotona ne kaikki on tylsästi poistettu. Miksiköhän...

Oletteko tutustuneet Think Todayhin? Miellyttääkö kierrätysdesign?
Lisää tällaisia kierrätysdesignyrityksiä, tykkään!

Rakkaudella,
Riikka

3 kommenttia:

  1. Jes, ihania! Veikkaan, että sun laukkusuokkari on Lily. Vaikka et varmaan pikkuperhostakaan pahaksi laittaisi. ;)

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavia, kauniita ja käytännöllisiä tuotteita! Pistänpä nimen korvan taakse. //H

    VastaaPoista
  3. Joo, mä kyllä ihastuin myös kovasti! Oli napattava muutama lahjaksikin kavereille :)

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe