maanantai 3. lokakuuta 2011

C-kasetin comeback

Näin Habitaressa eräällä lehtimyyntipisteellä mimmin iPhonen kanssa, jolla oli hienot kuoret luurissa. Kyselemällä selvisi, että eBaystahan ne. Huimaan hieman yli euron hintaan. Ei muuta kuin etsimään ja löytyihän sellaiset.


Vaaleanpunaiset, tottakai! Ainut vaan, että salamaa käyttäessä kuviin tulee "jännä" valkoinen sumuefekti. Joten jos reunusta ei saa madallettua millään konstilla, jää käyttö kyllä koristeasteelle. Mustissa kuorissa samaa ongelmaa ei ollut, eli ne jää ainakin käyttöön. Sama ongelma oli ystävälläni eräiden vaaleiden kuorien kanssa, jotka oli tilattu myös netistä. No, tekevälle sattuu...


Nämä tulivat kummatkin viikossa perille. Ihan hauskat, ja pinta on sellainen ettei luiskahda kädestä. Kuvaa kuorista käytössä ei ole siitä sattuneesta syystä, että kuvaan blogin kuvat kyseisellä iPhonella. Tykkään!

Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

  1. Ghettomodaamisen ystävänä koittaisin ehkä leikata kameran ja salaman aukkoa suuremmaksi siinä pinkissä kuoressa, niin ettei kuoren reuna olisi niin lähellä linssiä ja salamaa. Vaatii vaan vakaata kättä, mitä taas itseltäni ei löytyisi :) Meneehän tuo kyllä koristeenakin, on se niin hieno!

    VastaaPoista
  2. Muovi on sen verran pehmeää, että terävillä kynsisaksilla voisi onnistua. Täytyy ottaa kirurgimaisen tyyni ote ja kokeilla? :)

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe