maanantai 20. toukokuuta 2013

Bday

Viime viikonloppuna oli syntymäpäiväni. Koko viikonloppu meni kesäisessä säässä ja tunnelmassa. Perjantaina töiden jälkeen avasimme terassikauden ja puistokauden. Lauantaina juhlittiin euroviisuvalvojaisia silmäillen cupcake ja kuohuviini -teemalla. Sunnuntaina auringonpaisteesta ja oikeasta kesäpäivästä nautittiin Hullun Poron aurinkoterassilla brunssia nauttien sekä Hämeenpuiston puistokirppistä ihmetellen.





Tarjolla oli siskoni tekemiä minttusuklaa-vanilja ja vaahtokarkki-valkosuklaa cupcakeja sekä Cocon blogista bongaamiani mansikkaherkkuja.  Digestivekeksit maustamattomalla tuorejuustolla ja mansikoilla veivät kielen mennessään! Hyvä idea vaikka picnicille evääksi. Kuin juustokakku minikoossa, kerrassaan herkullista!


Brunssijäkiruoka

Sunnuntai-illan väsynyt isäntä
 Olen oikea synttärifani, omien ja muiden ihmisten. Tykkään koristeluista, tarjoiluista, onnitteluista ja vanhenemisesta (ja viisastumisesta?!).

Lämmin kiitos vieraille ja onnitttelijoille! Tällaisessa seurassa kelpaa vanheta :)

1 kommentti:

  1. Onnea Onnea Onnea vaan!! :) ihania herkkukuvia, tuota digestivekeksi-ideaa on kyllä heti kokeiltava kun saa suomalaisia mansikoita!

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...