keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Äitienpäivän kirppissaalis

Jotenkin kummasti äitienpäiväreissulla tulin pysähtyneeksi Jonnan Kirppiksellä. Se on ehkä mun suosikkikirppikseni tällä hetkellä Tampereella, aina tuntuu löytyvän jotain. Myymässä on ihmisiä jotka oikeasti tuntuvat haluavan tavarasta eroon, eivätkä ole liikkeellä vain rahastusmielellä. 


Laseja löytyi neljä ehjää ja samanlaista kolmella eurolla. Nyt olen bongaillut näitä laseja ehkä tarpeeksi, kuoharimallia voisi muutama vielä olla, mutta sitten saa riittää ennen kuin tila loppuu kesken kaapeista! :D

Aika röyhelöinen valkoinen huivi. Pehmentämään armyvärejä?

Kaksi kultareunaista koristeellista lautasta lähinnä tarjoiluvadeiksi. Lasisin mosaiikkipaloin koristelu kynttiläalunen oli niin hauska että nappasin sen mukaan tuomaan väriä :)

Jos totta puhutaan niin en ole kyllä viimeaikoina käynytkään muualla kuin Lielahdessa kirpputoreilla. Tampereen keskustan kirppikset ovat jääneet kiertämättä. Löytöjä on kuitenkin tullut tehtyä, joten väliäkö sillä :D Kai on pelkästään luonnollista , että kirppiskierros muotoutuu sen mukaan missä on helppo pyörähtää muiden menojen ohella.

1 kommentti:

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...