lauantai 11. toukokuuta 2013

Lounaalla Tallipihalla

Tällä viikolla olen ollu ulkotöissä, kun omalta osaltani on ollut kevään viimeinen ulkokuvausviikko. Keskiviikkona rikottiin kevään lämpöennätyksiä täällä Pirkanmaalla oikein urakalla ja aurinko paistoi täydeltä terältä oikeastaan koko päivän! Tuntui erikoiselta, tällaistako kesällä oli? Pukeutumisen kanssakin oli vähän niin ja näin, kun vaatevarasto tuntui olevan ihan jäänyt jälkeen vuodenaikojen vaihtuessa ja kaapissa oli vain villakerrastoja :D

Ruokatunnilla menimme syömään Tallipihalle, jonne on kahvilaa laajennettu ulkoterassin verran kesän ajaksi. Oi miten ihanaa oli istua syömässä ulkona! Tuolit olivat muuten hyvät istua ja tukevaa puuta, ei mitään muovisia parvekeräppänöitä vaan jykevää tekoa. Lounasvalikoimaa oli meidän porukan makuun tarpeeksi, kun valittavana oli lohikeittoa ja salaatteja (kuudella?) eri pääraaka-aineella.Minä valitsin kylmäsavulohisalaattia, ja hyväähän se tietenkin oli! Lautanen oli aseteltu suloisesti, kun eri raaka-aineet olivat omissa nurkissaan. Työkaverit kehuivat lohikeittoa, ja leipä oli ihan uunituoretta kuulemma :) Sisällä kahvilassa on ihana tunnelma ja houkutuksia oli moneen lähtöön, kuten nämä vaahtokarkkitikkarit! Ne jäivät kuitenkin nyt maistamatta, ehkä ensi kerralla?


Aurinkoista lauantaita! Minä lähden töihin, kun viikolla ollut helatorstai sekoitti normaalia työrytmiä niin että meillä kuvataan lauantainakin :)

Rakkaudella,
Riikka

1 kommentti:

  1. Miten voikin käydä näin. Juuri aamupalalla ja kuvia katsellessa jo hiinoinen näläntunne hiipi mieleen...:))

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...