torstai 21. marraskuuta 2013

Vilinää, vilskettä

Tänään tuli ensilumi Tampereella maahan! Jihuu. Tuntuu uskomattoman hienolta, kun ensilumi valaisee maiseman pitkän syksyisen pimeyden jälkeen. Töissä aloimme heti askarrella pikkujouluihin koristeita tauolla, ja pistimme työpaikan ikkunoille kynttelikköjä. Kyllä se "oikea" talvi - ja joulu - sieltä vain lähestyy.


Viime viikot ovat olleet aika täynnä ohjelmaa. Olen ollut pitkiä päiviä töissä, hankkinut Ikeasta uuden sohvan (kiitos avusta ystäväni Ulla, joka kasasi ystävällisesti sohvan melkein yksin, hieno suoritus!), käynyt kädentaitomessuilla Pirkkahallissa, käynyt katsomassa Selänne -elokuvan, käynyt teatterissa, juhlinut ensimmäisiä pikkujouluja rakkaiden ystävien kanssa, päättänyt aloittaa sisustukseen liittyvän harrastuksen (blogin lisäksi) ja hankkinut vähän joulukoristeita kaupungilta siellä pyöriessäni ja perehtynyt Amsterdamiin matkakohteena.

Amsterdamin valloitus on edessä tulevana viikonloppuna, kun lähdemme ystäväni kanssa sinne keikkamatkalle pitkäksi viikonlopuksi Sueden keikalle. Hauskaa, en ole koskaan käynyt kaupungissa aikaisemmin!

Onko vinkkejä Amsterdamiin? Tuliko siellä jo ensilumi maahan? Vai saatkoa allergisen reaktion kun joku mainitseekin ensilumen?

2 kommenttia:

  1. Heippa! Tänään tuli lunta, itse en siitä niin välitä ;) mutta positiivista siinä on valoisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipp! Nyt on muuttunut jo loskaksi täälläkin (yhyy!), mutta toi valoisuus on kyllä niin hienoa :) Heti tulee ihan erilainen fiilis...

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...