lauantai 2. marraskuuta 2013

Lehtien puolesta

Viimeiset kaksi viikkoa kuvasimme töissä joulun alla lähetettävää erikoisjaksoa. Nyt onkin kiva viettää ihan hiljainen ja rauhallinen lauantaipäivä vain kotona ilman yhtään mitään aikatauluja. Eilen myös juhlistimme loppunutta työrupeamaa muutamien työkavereiden kanssa, joten pitkään nukkuminen ja rauhallinen oleskelu on senkin puolesta tervetullutta! Kerron täälläkin kun on ajankohtaista paljastaa, mitä erikoista kuvasimme viime viikot. Pientä esimakua voi kurkata Yle Olotilasta, jossa on juttu "Mitä tekee järjestäjä Uusi Päivä -sarjassa".

Mutta mitä tekee kodinsisustaja kun ei tee mitään? No muun muassa etsii inspiksiä ympäriatöstä ;9 Internet ja vaikkapa Pinterest ovat tulvillaan ideoita, mutta minun mielestäni perinteiset lehdet ovat joskus paikallaan siitä huolimatta. Varsinkin sisustus- ja askartelulehtiä on mukavaa nimenomaan selailla.


Valitsin Prisman lehtihyllystä mukaani kaksi ruotsinkielistä lehteä. Tykkään ruotsinkielestä ja haluan pitää sanastoa mielessä. Lisäksi pidän muutenkin Ruotsista, joten... Ideaähky ehkä tiedossa, kunhan selainen nämäkin joululehdet läpi... ;)

Mitä mieltä olette lehdistä? Ovatko ne kärsineet inflaation netin inspiraatiotulvassa?

2 kommenttia:

  1. Musta on ihana pitää kädessä konkreettista lehteä sitä lukiessa. Aamiaiseen en esim suostu konetta ottamaan ollenkaan. Sanomalehti sen olla pitää…
    Kyllä lehdille on vielä paikkansa vaikka kaikenmaailman blogit sitä havitteleekin. =)

    -miessisustaja

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...