sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Keittiö kirkkaana päivänä

Kirkas päivä houkuttelee valokuvaamaan! Pikkujouluillan jälkeinen aamu alkoi reippaasti koiran ulkoilutuksella sekä pannullisella mutteripannukahvia. Instagramista löytyy muuten pieni video siitä, kun tonttu vieraili juhlissamme eilen illalla.

Nyt suuntaan kohti Pirkkahallia ja Kädentaitomessuja. Ohjelmalavalla on Outi Pyy sekä Anu Harkki, joka puhuu metallikoreista. Olisipa DIY-vinkki! Katsotaan mitä jää inspiraatioarkistoon tältä reissulta... :)Keittiön musta "kaitaliina" on pieni puuvillamatto Iskun valikoimista. Käy kätevästi pöydällekin. Toki se ei ole palvellut mattona, vaan on ihan vartavasten pöydälle ostettu. Think Today:n koiran ruokakuppien alunen on ollut hyvä ostos :) Ikkunalaudalla on tuikut paikallaan rivissä vielä ennen kuin joulukoristeet, eli lähinnä kyntteliköt, ilmaantuvat paikoilleen ikkunalaudoille.

Mitä siellä kuuluu sunnuntainviettoon? Onko pikkujoulukausi jo avattu?

2 kommenttia:

  1. Voi, että tykkään tuosta keittiön tapetista....aurinkoinen...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minäkin! Olipa sää mikä tahansa (tai vuorokauden aika) tulee aina vähän pirteälle tuulelle ja hyvälle mielelle kun menee keittiöön, kätevää! Suosittelen muillekin ;)

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...