perjantai 1. marraskuuta 2013

Dymomaniaa

Tänne on iskenyt dymoaalto! Bongasin Helsingistä taannoin Forumin liikekeskukseen avatusta Granitin liikkeestä, että he myyvät ns. vanhanmallista fonttia tekeviä dymokirjoittimia. Ne olivat suuren kysynnän vuoksi loppu juuri oman käyntini aikaan, mutta ystävällinen myyjä lupasi ottaa yhteyttä kun niitä saapuisi taas liikkeeseen ja niin hän teki! Varasin kaksi, ja Helsingissä asuva ystäväni kävi noutamassa nuo laitteet ja lähetti ne postissa tänne Tampereelle jossa asun. Kyllä, säädön määrä on vakio!


Toinen laite tuli välitettyä työkaverilleni, jonka kanssa olemmekin nyt kaksi päivää ihmetelleet näitä ihmelaitteita. Niin paljon iloa niistä on ollut, että kannatti ostaa vaikka vähän kauempaakin! Nyt etsin edullisinta paikkaa ostaa täyttörullia. Tämä kirjoitin on merkiltään Dymo Omega, joka syö 9mm levyistä kirjoitinnauhaa. Yhden vihjeen jo sain, että tori.fi -sivustolta löytyisi.

Rakkaudella Riikan facebooksivulla (tykkää jos et vielä ole ehtinyt, sinne tulee pienempiä erikoispäivityksiä usein!) käytiin keskustelua aiheesta, ja sainkin vinkin että myös Claes Ohlsonilla on dymokirjoittimia valikoimissaan! Eli jos kaupungissasi on kyseinen liike, vieraile siellä. Luulisin että myös täyttöpakkauksia löytyy sieltä. Ja siis Helsingin Granit, joka on muutenkin lasista, metallista sekä mustavalkoisesta pitävän ehdoton vieralukohde!

Niin ja ehkä toi bannerin vaihtokin ennakoi tätä dymomaniaani, vaikka suunnittelija Hanna ei ainakaan tietääkseni ollut tietoinen tästä tulevasta ostoksesta suunnitellessaan uutta ilmettä. Kiitos vielä Hanna, tykkään itse blogin uudesta lookista ihan superpaljon! En kehtaa sanoa kuinka usein olen klikannut tänne etusivulle ihastelemaan sitä... ;)

Dymokirjoitin, turhake vai ihana? Äänestys!

4 kommenttia:

 1. Toi on just hyvä. Nyt vaan täytyy varoa, ettei joka paikkaa täytä teksteillä. =) Liika on liikaa niissäkin.
  -Miessisustaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin! nyt alkaa säännöstely. Mietin ihan tosi kauan mitä kirjoittaisin ensimmäiseksi, ja kirjoitinkin ystävän tilaaman "Kaikki mahdolliset mainokset, kiitos" -tarran :D

   Poista
 2. Kiva että joku on tehnyt pienen jutun tästä kirjottimesta! Tosiaankin on vissiin yleistynyt. Itsekkin jostain moinen laite pitäisi löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt käytin tätä joulukortteihinkin.... löytyy ainakin Claes Ohlsonilta (junior-malli?) ja Helsingin Forumin Granitista :) Kummassakin on 9mm tarrarulla ja tollanen "vanhanmallinen" fontti.

   Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...