tiistai 9. elokuuta 2011

House of Simone


Joskus tuntuu, että kaikki ei voi vain olla sattumaa! Viime viikolla ihastelin työkaverini Merjan kädessä hienoa nahkaranneketta. Merja kertoi ystävänsä valmistavan sellaisia, House of Simone -merkkisiä koruja. Heti kotiinpäästyäni kurkkasin nettikauppaa, mutta samaan aikaan Facebookissa sain toiselta ystävältä kutsun Shop Ahoy! -tapahtumasta. Vintagekirpputori järjestettiin viime lauantaina Mustalahden satamassa. Ja kuinka ollakaan, myyjien joukossa oli myös juuri House of Simone!



Melko pitkällisen valinnan jälkeen päädyin näihin kahteen rannekkeeseen. House of Simonelta löytyy monenlaisia nahkakoruja, sekä esimerkiksi ihania nahkaisia ruususormuksia. Naruiksi valitsin toiseen mokkanahkanarut ja toiseen ohuemmat nahkanarut.


Paperipussikin oli näin hieno, kierrätysmateriaalista tehty eli Aamulehden sivu. Ja teemaan sopiva kuva, tottakai! Huomasin muuten, että viimeaikoina olen hankkinut suhteellisen paljon kivoja käsityönä valmistettuja tuotteita. Mikäs sitä hienoja tuotteita ihaillessa ja ostaessa, iloiseksi siinä tulee ostaja siinä missä myyjäkin! 

2 kommenttia:

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...