sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Viljelijän väliraportti, week 1

Viikko kylvämisestä, ja tilanne näyttää tältä:Lehtisalaatin siemenet itävät! Jes. Tässähän kävi niin, että lehtisalaatin astiasta unohtui salaojitus. En kuitenkaan viitsinyt myllätä pikkupurkkia enää ympäri (laiskuus iski) vaan ajattelin antaa sille madollisuuden nyt toimia pioneerina muiden väärinkylväjien kannustukseksi... ;)
Ja ajatuksena on, että kastelen näitä sumutinpullolla, eli vettä ei ole astiassa koskaan litratolkulla. Toivotaan siis ettei home iske tähän. Tuurillahan tätä viherprojektia muutenkin viedään eteenpäin, eikä taidolla!

Mutta sitten seuraa yllätys, nimittäin Jamie Oliver Grow Your Own Herbs -basilika. Kylvetty Jamien taikapölyä sisältävään multaan....

Ei elonmerkkejä! Tuliko mulle purkki, josta unohtui se taikapöly? Tai hetkinen, onko tuolla oikeassa ylänurkassa sittenkin jotain pientä vihreää puskemassa päivänvaloon? Täytyy varmaan lisätä viherpiiperrystarvikkeisiin sumutinpullon lisäksi vielä suurennuslasi? :)

Kesäparveke on muuten vielä työn alla, ideankeräysvaihe on kyllä kovassa käynnissä jo. Tuleeko teille mieleen, mitä kannattaisi vielä kasvattaa? Jotain palkitsevaa, eli helppoa mielellään! Ajattelin parvekeamppelimansikkaa. Mulla oli kummitädiltä saatu amppelimansikka yhtenä kesänä parvekkeella. Kyllä siitä ainakin kolme mansikkaa sai syödä.

To be continued....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...