keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Keke + kuntosali + kuohuvaa = keskiviikko

Tänään on ollut tapahtumarikas päivä, joka huipentui työkaverini syntymäpäivän juhlistamisella. Lähdimme työpäivän jälkeen Koskipuiston Rossoon testaamaan uusiutunutta ruokalistaa ja toki hieman kilistelemään sankarin kunniaksi.

Mutkattoman ruoan ystävänä tykästyin melko yksinkertaiseen listaan, joka oli saanut täydennystä entistä enemmän Italiaa kunnioittavilla ruokalajeilla. Alkupalan antipastoista olisi voinut tilata vaikka jokaisen. Nyt valitsin vuohenjuuston paholaisenhillolla ja rucolalla höystettynä, eikä annos ollut turhaan syntymäpäiväsankarin suosikki. Todella herkullista! 

Jälkiruokalistalta kokeiluun pääsi tällä kertaa espressopannacotta kinuskikastikkeella. Espresson maku oli melko mieto, mutta ei huono valinta tämäkään. Täytyy ehdottomasti tehdä uusi reissu Rossoon, voin kuvitella että ruokalista toimii varmasti oikein hyvin terassillakin nauttittuna. Ja kevät on saapunut Tampereelle! Ainakin Keskustorille. jonne oli tuotu kesäisiä istutuksia. Ihanan värikästä, ja jos katsoo pelkästään tätä kuvaa voi miltei kuvitella helteisen kaupungin ympärilleen.


4 kommenttia:

 1. Herkullinen pannacottakuva! Vesi herahti kielelle:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Herkkullinen oli itse jälkkärikin, hyvä siis että välittyy kuvasta :)

  VastaaPoista
 3. Niin hämmentäviä muistoja ko. Rossosta ja sen palvelusta, että täytyneepä kesällä yrittää poiketa ja antaa niille vielä mahdollisuus :P

  VastaaPoista
 4. Mä voin ilmoittautua seuraksi! Siellä oli parantunu palvelu, juteltiin siinä että ne on kiinnittäneet siihen huomiota.... Eli eiköhän uskalleta mennä testaamaan kesälläkin :)

  VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...