perjantai 13. toukokuuta 2011

Kesän eka

Kevään ensimmäinen lohihampurilainen Tammelantorilla nautittu!

Kesä on siis virallisesti ainakin melkein täällä. Huristimme ruokatunnilla työkavereiden kanssa torille syömään näitä kesäisiä herkkuja. Viime heinäkuussa paikasta tuli meidän kantapaikka, eikä pettymystä tullut nytkään. Paitsi kuulemma yhden sämpylä oli vähän kylmä ja chilikastike laihaa, mutta voi olla että odotukset oli vaan talven aikana nousseet vähän kohtuuttomiksi? Uudestaan mennään, se on selvä!
Kahvitunnilla nautittiin myös kesän ekat mansikkaviinerit (ei todistusaineistoa jälkipolville jäljellä), ja ne oli tehty Pälkäneellä kasvaneista kotimaisista mansikoista. Nam! Lisäksi musta tuntuu että kevään ekat rusketuspohjat tuli poskille, joten eiköhän kesä ala olla jo tosi lähellä.

Jäkiruoaksi kukkakojujen tarkkailua ja karkkia. Taitaa viikonloppuna tulla pelargonian hakureissu torille. Pöydissä oli myynnissä myös tomaatintaimia, josko sellainenki liittyis parvekkeen vihervahvuuteen?

Hyvää viikonloppua, tänään jännätään Suomen Leijonien peliä ja huomenna Euroviisuja. Kummasta muodostuu jännittävämpi trilleri, jää nähtäväksi!

2 kommenttia:

  1. Toi hampurilainen on muutes vielä paremman näkönen kuin osasin oottaa, pakko saada pian tommonen, ehkä jo tänä vloppuna! Nam ja maiskis. :)

    VastaaPoista
  2. Meidän täytyy sopia lounastreffit, kunhan nää säät vähän tästä paranee! :)

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...