lauantai 7. toukokuuta 2011

Rentolauantai

Kahvia, aamupalaa ja viikon (tai oikeastaan jopa kuukauden...) aikana kertyneet lehdet!

Tänään aamu oli kyllä poikkeuksellinen, nimittäin heti herättyäni suuntasin suorin vartaloin Elixialle. Lauantaiaamupäivä lähti kolmen jumpan setillä hyvin käyntiin: alkuun sykejumppa Totalia, sitten keskivartalotreeni Shape ja lopuksi vielä pitkät ihanat puolen tunnin venyttelyt. Ohjaaja Heini oli ihan huippu ja aurinko paistoi jumppasalin korkeista ikkunoista. Tästä lauantain aloituksesta tuli ihan mun suosikki ja päätin samantien yrittää päästä paikalle mahdollisimman monena lauantaiaamupäivänä.


Toukokuun Stockan Premiere-lehti ja huokeaan 2,50 eur hintaan tilattu Divaanin numero tarkastelussa.
Kumpikin on kolahtanut postiluukusta jo ajat sitten, mutta en ole niitä pystynyt avaamaan. Mä koitan aina odotella "hyvien" lehtien kohdalla sellaista seesteistä hetkeä, jotta pääsee oikein kunnolla herkuttelemaan ja fiilistelemään hienoilla kuvilla. 
Oottelen sellaista flowtilaa lehdenlukuun?

Mutta katsokaa, Stockmann tietää aina parhaiten! Paitsi että toukokuuhan on toki täynnä juhlaa, niin ilmeisesti paperiaskartelu on nyt enemmänkin muodikasta! Täytynee ottaa valkoista paperia seuraavaksi esille ja kokeilla itse mitä asusteita tai koristeita saisi aikaiseksi?


Kuvat Stockmannin Premier lehdestä nro 5/11

Inspiraatiota odotelessa... lisää kahvia ja lehtien kimppuun! Vasta ekat kymmenen sivua selattuna kanta-asiakaslehdestä... 

4 kommenttia:

 1. Aah ihana Lauantai. Noi on ihan miun lemppareita. Urkkaa, löhömistä sen päälle ja lehtiä :)

  VastaaPoista
 2. Onneks jo kohta on lauantai taas :)

  VastaaPoista
 3. Miusta on virkistävää, että Stockmannin Premiere-lehti lukeutuu siulla niihin hyviin lehtiin, että nautinnollinen lukuelämys voi olla muukin kuin hesari tai Image yms. Nim.merk. itsehän tykkään eniten InStylestä ja USweeklystä. :D

  VastaaPoista
 4. Jakamattomalla 1. sijalla! Juu Imaget ja muut, täysin yliarvostettuja. Ihminen tarvii hömpää! Vois olla mun tunnuslause muuten... :)

  VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...