maanantai 15. kesäkuuta 2015

Gastrolaiva M/S TampereEräänä aurinkoisena kesäkuun iltana oli tilaisuus käydä tutustumassa Tampereen Ratinan suvannon Gastrolaiva M/S Tampereeseen ja sen uudistuneeseen ruokalistaan.
Aurinkoisella säällä ravintolalaiva oli mitä parhain paikka tunnelmoida kesän alkua, suosittelen ehdottomasti! Laivan ruokalistan on suunnitellut tamperelainen kokkI ja ruokakirjailija Santeri Vuosara.


Ruokalistalla on valittavana alkupaloiksi tapaksia, jotka jäivät tällä kertaa kokeilematta mutta annokset näyttivät herkullisilta. Alkupalaksi kannattanee valita 3-5 annosta.

Pääruoista maistoin Possuburgeria, jossa oli aika voimakkaan makuista tyrnisinappia ja perunat näyttivät hieman orvoilta ilman kastiketta, mutta haudutettu possu oli todella pehmeää ja perunoissakaan ei ollut sinänsä mitään vikaa. Oikein maistuva ja kiva annos!


Ravintolalaivan juomavalikoima osoittautui alkoholittomien vaihtoehtojen osalta ainakin vierailuiltanamme aika suppeaksi, joten nautittavaksi tuli reipas tuopillinen maustamatonta kivennäisvettä. 


Jälkiruokalistan vaihtoehdoista valitsin Sitruuna-tyrni-possetin paahdetulla valkosuklaalla. Vannoutuneelle pannacotan ystävälle tämä jälkiruoka oli kyllä mieleinen! Plussaa pirteästä oranssista tyrnin väristä :)

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...