torstai 18. kesäkuuta 2015

All white party -syntymäpäivät

Täytin toukokuussa 30-vuotta ja syntymäpäivääni juhlittiin Tampereella Skål Ravintolassa All white party -teemalla. Tarjottavat ja koristeet olivat vaaleat teeman mukaan, ja vieraat olivat toteuttaneet pukeutumisessaan teemaa ilahduttavan tunnollisesti. Toukokuisen illan auringonvalo toi oman lisänsä juhlatunnelmaan ja minusta tuntui kuin olisimme olleet ulkomailla! 

Vaalea yhtenäinen vaatetus toi iltaan erityistä juhlavuutta ja näytti todella hienolta! Koristeina oli suuret hopeiset numeoropallot jotka hankin Punanaamiosta valmiiksi heliumilla täytettynä sekä valkoisia kukkia erilaisissa kirkkaissa pulloissa ja maljakoissa sekä valkoista serpentiiniä. Tarjolla oli ns. herkkupuffet jossa oli vaaleita cupcakeja, valkoista rocky roadia sekä valkoinen karkkisekoitus ja vaaleita keksejä. Ravintolasta sai tilata myös Riikka-drinkkiä, joka tekikin kauppansa kuohuviinin ohella vieraille.
Riikka-drinkki
Juhlat olivat ikumuistoiset ja haluan kiittää kaikkia paikanpäällä juhlineita vieraita sekä hengessä mukana juhlineita! Kanssanne on ilo vanheta, tuskin maltan odottaa tulevia "seikkailuja" seurassanne! <3

Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos!

Kaikesta.

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...