maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kevätjuhlafanitusta

Kesäkuu on jo pitkällä, mutta silti kevätjuhla-aika ja valmistujaisfiilikset ovat vielä läsnä. Jostain syystä tykkään tosi paljon valmistujaisista! Keväinen (ellei jopa kesäinen jos oikein hyvin käy!) sää, ihmiset pukeutuneina parhaimpiinsa ja iloinen tunnelma. Ja siihen vielä päälle se ilo, jonka koulunsa päättäneet kokevat loppuunsaatetusta työstä!

Juhlasaleissa kajautetut yhteislaulut soivat kauniisti, ja juhlapuheissa on pahimmillaankin aitoa tunnelmaa ja aitoutta. Ei meistä kaikista ole juhlapuhujiksi, mutta ajatushan on tärkein? Kesän odotus kuplii valmistuvien ja juhlaväen joukossa.
Tänä vuonna en ollut varsinaisissa kevätjulissa vieraana, mutta yhdet valmistujaiset osuivat kohdalle. Kävin ostamassa Pyynikintorin Blummarista kukkia ja pienen sisustusjutun muistoksi valmistuvalle. Toiveena oli ettei lahjoja vietäisi, mutta Blummarista löytyy kyllä kaikkea pientä mukavaa vietävää juuri tällaisia tilaisuuksia ajatellen. Kukkavalikoima miellytti minua. Se on hyvällä maulla valittu, ja minun teki mieli ostaa itsellenikin samanlainen neilikkasetti kun nuo näyttivät niin söpöiltä!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tuon hankkimisesta asti on mieli tehnyt hakea itselle samanlainen! Mietin vain mikä olisi paras maljakkomalli neilikoille? Joku kapea?

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe