torstai 6. kesäkuuta 2013

Torilounaalla


Yksi parhaista kesäjutuista on ehdottomasti torit! Torikahvilaan aamupalalle tai lounaalle piipahtaminen jos mikä tuo kesäfiiliksen vaikka keskelle työviikkoa. Tosin aamupalalle ennen töitä harvemmin ehtii torille, mutta lounaalla saattaa aikataulu antaa sen verran myöten että se onnistuu! Ainakin siihen tulee pyrkiä :D

 


Kävimme Tampereen Laukontorilla testaamassa by Elle -nimisen toriravintolan. On kuulemma ollut auki jo viime kesänä, mutta nyt täytyy tunnustaa että ekaa kertaa kävin. Kaunis ja viihtyisä paikka, suosittelen!Otimme salaatit, joihin sai valita salaattipohjan lisäksi mieleisensä kolme täytettä. Salaattipohjassa oli valmiina vihersalaatin lisäksi ainakin kurkkua, parmesanlastuja ja krutonkeja. Täytelista aiheutti päänvaivaa vain runsaudellaan kun valittavana oli lohen, kanan ja muiden perinteisten ruokaisempien täytteiden lisäksi eri juustoja, hedelmiä ja pähkinöitä/siemeniä.

Testiryhmämme antoi pisteitä myös oikeista astioista ja ruokailuvälineistä! :)
Salaatteja saa muuten myös mukaan, mutta kannattaa varautua pieneen odotukseen sillä paikka oli tosi suosittu ainakin tuona aurinkoisena päivänä kun me satuttiin paikalle :) Jos muu kuin lihis kiinnostaa, niin suosittelen poikkeamaan By Ellessä.

2 kommenttia:

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...