maanantai 13. toukokuuta 2013

Äitienpäiväjuttuja

Äitienpäivää vietettiin aurinkoisessa säässä! Äitiä muistettiin Tallipihan myymälästä löytyneillä kahvikuppikorviksilla, juustokakulla ja retrokortilla. Sekä tietysti halauksin ja toivotuksin!


Pikkusiskoni teki juustokakun ja minä valmistin vadelmakastikkeen. Ohje oli superhelppo: vadelmia, hieman sitruunamehua ja sokeria oman maun mukaan kattilaan. Kiehautus ja hetken jäähdytys. Valmista!



Kortin löysin Vapriikin museokaupasta. Siellä on kivat korttivalikoimat muutenkin, jotka vaihtuvat aika usein. Olen myös ostanut yhtä sun toista pientä tavaraa museokaupasta kun ole siellä aina välillä poikennut. Suosittelen, jos liikutte Tampellassa päin ja tie vie Museokeskus Vapriikin lähelle. Vapriikissa on kahvila ja viime viikolla testasimme kahvilan ihanaa terassia joka on aivan kosken päällä. Aurinkoisella säällä aivan huikea paikka!

Miten te muistitte äitiä? Askartelitteko itse kortit vai mentiinkö valmiskorteilla?

Rakkaudella, 
Riikka

2 kommenttia:

  1. Apua nuo korvikset - ihanan söpöt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on ihan supersöpöt! Äiti oli toivonut jotain hauskoja korviksia, ja hänellä on tuollaiset vähän samanlaiset kupit kaapissa eli noi oli ihan must hankinta! :D

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...