sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Lasilöytö kirpputorilta


Ihan minikokoinen lasinen kuppi, jossa tuollainen hieno kupu. Kuin kakkukupu, mutta siis minikoossa! Aika hauska, mitähän sinne voisi laittaa? Takana näkyy toi Iittalan pieni Jars purkki, jossa on seokeria säilytyksessä. Hieno sokerikko kahvipöytään, tai pienen pieni karkkipurkki? Kokeilin jo salmiakkikarkeilla, mutta ne näytti liian syötäviltä tossa ja "hävisivät" jonnekin ihmeellisesti!

Purkki irtosi kolmella eurolla Radiokirppikseltä. Samasta pöydästä josta tein kaikki vaatelöydötkin oman kirppispöydän kohentamisen ohella. Saaliiksi tuli lopulta Hilfigerin raidallinen huppari, musta satiinikotelomekko, kaksi mustaa t-paitamallista kauluspaitaa ja Glorian koti & Mökkiunelmia -lehdet. Parasta hupia niissä on kotiesittelyt, piristää sadepäivää (ja naurattaa myös auringonpaisteella!) :)

3 kommenttia:

  1. Voi, sitten kun pääset Berliiniin niin mennään kaiveleen Mauerparkin lasilaareja, sieltä löytyy jos jonkinmoista purkkia/purnukkaa/lasia/maljakkoa!

    Viime sunnuntaina bongasin kaks ihanaa lasista tuikkukuppia, harmaa ja violetti, ihan kuin Arabian 60-lukujen tuotantoa. Kenen lie mummon kuolinpesästä kaivettu, hehe! Mutta makeet on!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa suunnitelmalta! Täytyy ottaa vähän isompi matkalaukku sitten matkaan! :)

    VastaaPoista
  3. Tuommoisen lasikuvun alla voi juurruttaa kasvin, muista vain tuulettaa.

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...