tiistai 14. kesäkuuta 2011

Italian tuliaisia

Kiltit lähisukulaiset Vaasasta toivat kivoja tuliaisia reissusta. Kiitos vielä! 

Itse kuulun siihen porukkaan, jonka mielestä myös postikorttien lähettely matkoilta pitäisi elvyttää! Onko mitään hauskempaa, kuin saada terveisiä ulkomailta laskujen seassa?

Mutteripannu oli toivetuliainen. Voisin juoda espressoa pannutolkulla. Parhaimmillaan se on maitoon laimennettuna eli Cafe au lait. Tämän jälkeen suodatinkahvi maistuu ihan kuralle. Että kokeilkaa varauksella, koska vanhaan ei ole espresson jälkeen paluuta! ;)

3 kommenttia:

 1. Noniin, sait ylipuhuttua :D Pakko kyllä varmaan hankkia vihdoin mutteripannu itsellekin. Oon vahvan (ja hyvän!) kahvin ystävä, ja oman taviskeittimen kahvi maistuu nykyisin jotenkin aina laihalta ja mauttomalta, vaikka kuinka mustaa keittäisi. Tiedätkö mistä Suomesta saa tollaisia pannuja? Millaista kahvia tuohon muuten laitetaan?

  VastaaPoista
 2. Keskustorilta alarantaan, siinä sen karaokepaikan lähellä on Keittiöelämää, siellä on italialaisia Bialletti mutteripannuja ainakin! Löytyy eri kokoja, mulla on 3 kupin keitin (koko mitataan espressokupeissa :))
  Kahvina sellaisia pieniä espressokahvipaketteja, mulla on Illyn metallinen purnukka jääkaapissa, jossa pidän espressokahvipuruja. Illyä voi vakoilla netistä http://www.mixtec.fi/illy/jauhettu_espresso.html

  VastaaPoista
 3. Uskon että rakastut espressoon! :) Eli mutteripannukaupoille vaan! Onhan teillä tavallinen hella? Induktioliedelle pitää olla nimittäin erilainen juuri niille sopiva pannu!

  VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe