torstai 10. huhtikuuta 2014

Living and room kutsut Merjalla

Kuvaraporttia keväisiltä Living and Room kutsuilta. Vaikka sanoin juuri että kynttilät kuuluvat mielestäni syksyyn ja talveen eniten, niin kyllä kynttilän väriä vaihtamalla vain tuleekin iso muutos lookiin... vai mitä sanotte noista ekan kuvan mustista pitkistä kynttilöistä? Niissä on muuten hieman epätasainen pinta, aika hieno kun valossa katsoo.. Mulla on ollut noi metallinväriset kynttilänjalat kotona käytössä juuri noilla mustilla kynttilöillä :) Taidan kokeilla myös valkoisia kynttilöitä niihin...
 

Laitoin tarjotinpöydälle toiseen mustasta kierrätyslasista valmistettuun kynttilälyhtyyn tulppaanit, näin ollen se toimii vaihteeksi myös maljakkona. Tarjotinpöytä on muuten kätevä: helppo siirreellä ja sitä voi käyttää pöytänä, tarjottimena tai vaikka "tauluna" jos tarjottimen nostaa pöydälle tai lipaston päälle seinää vasten. Tarjotinpöytä on myös kevyt kantaa vaikka ulos aamukahville. Ja tällainen tarjotinhan on nyt niin muodikasta marokkotyyliä.


Pastellisävyjen ystäville löytyy tuotteit myös. Lasipullon kyljessä on liitutaulumaalilla maalattu kenttä johon voi siis kirjoittaa liidulla tai liitutaulutussilla. Hauskaa!


Lasitauluun voi pistää ihanimman jutut esille! Nyt näytillä on YSL Elle -hajuvesi ja kynsilakka.

Merjan ihanan leveälle pöydälle mahtui kaikki tuotteet hienosti esille. Suurin osa tavaroista upposi sisustukseen kuin olisivat olleet siellä aina. Tuossa rappusten kaiteessa roikkunut peili melkein unohtui siihen, kun tuntui sulautuvan niin hyvin paikkalleen.

Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se on tarjontinpöydän tarjotin, eli mukana tulee myös jalat mutta voi käyttää ilmankin! Mulla on toi myös kotona käytössä :)

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...