lauantai 26. huhtikuuta 2014

Hemmottelupääsiäinen

Pääsiäisen pyhiä vietettiin perinteiseen tapaan meidän mökillä ystävieni kesken. Oikeaa hemmottelua ja sitä "laatuaikaa" siis! Lähdimme ajelemaan töiden jälkeen torstaina, ja maaseudun rauhasta nautittiin sunnuntaihin asti. Säät suosivat mökkiläisiä, ja saimme nauttia poutaisista päivistä. Lauantaina ajoimme Jyväskylään, joka on vain tunnin ajomatkan päässä tästä mökki-idyllistämme...


Pajunkissat kuuluvat ehdottomasti pääsiäiseen, joten keräsin niitä heti kävelyllä nipun sulostuttamaan parveketta. Allergikko nimittäin ei niistä niin kiitä... Toin kaupungista mukana valkoisia sulkia, jotka kiinnitin oksiin. Claes Ohlsonilta löysin pussillisia valkosia sulkia, onkohan mitään mitä sieltä kaupasta ei löytyisi? ;) Oikea sisustajan aarreaitta, olen huomannut monta kertaa!


Lauantain "kaupunkireissulle" olimme tyttöjen kanssa varanneet tällä kertaa Rantasipi Laajavuoresta hierontoja ja kauneushoitoja. Minä otin hoitolasta paketin jonka nimi oli "päästä varpaisiin" ja se sisäsi kasvohoidon sekä jalkahoidon. Hoitola oli mukavan rauhallinen ja hoidot tehtiin ranskalaisella ihonhoitosarjalla nimeltä Yonka. Yonka sisältää eteerisiä öljyjä, ja tuoksut olivat ihanan raikkaita ja aitoja! Naamiossa oli ananasta ja mustaherkukkaa. Myös eucalyptukselta tuoksunut kasvovesi tuoksui taivaalliselta! Kosmetologi vinkkasi nettiosoitteeseen skybeauty.fi hankkimaan lisätietoja (ja tuotteita?)

 
Fresitat tyttöjen kanssa, lomafiilis!
 Suosittelen Laajavuoren kylpylän kaunaushoitolaa lämpimästi! Varaus onnistui helposti sähköpostilla ja palvelu oli nopeaa. Juttelin kosmetologin kanssa, että varauksen voi tehdä helposti vielä edellisenäkin päivänä, mutta sitten kannattaa soittaa suoraan hoitolaan koska nettivaraus sulkeutuu paria päivää ennen h-hetkeä. Puhelin käteen ja ihania Yonkan eteerisiä öljyjä tuoksuttelemaan siis, jos liikutte Jyväskylän suunnalla!
Tapasimme myös vanhan ystävämme Pandan, kun pysähdyimme Vaajakoskella Pandan tehtaanmyymälässä.

Pääsiäissunnuntain aamu aloitettiin perinteisellä leikillä: pääsiäismunien piilotuksella! Alueena oli mökin tupa, ja sääntönä oli että pääsiäismunan tulee näkyä piilosta eli esimerkiksi mikroon sisälle sitä ei saanut laittaa. Muuten hommassa olisi varmaan mennyt koko päivä, kun suklaita olisi metsästetty! :D
Rentouttava pääsiäinen ystävien seurassa, voiko mukavampaa olla? Nyt on hyvä rutistaa vielä hetki töissä ennen kesälomia!
Toivottavasti Teillä oli kaikilla virkistävät pääsiäislomapäivät!

Rakkaudella,
Riikka

PS kuvat ovat kaikki Instagramista jo tuttuja, seuraathan blogia jo Instassa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...