sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Lapinniemen Ansarissa synttärikahveilla

Kävelimme lauantaina Tampereen Lapinniemeen Ansariin kahville ystävieni syntymäpäivien kunniaksi. Mikä ihana syy hieman herkutella kauniissa miljöössä! En ollutkaan käynyt Ansarissa vähään aikaan, ja nyt kun kevät on saapunut ja kesä lähestyy kovaa vauhtia oli ulos ilmaantunut myös terassi. Siinä me istuimme ja söimme suolaisia pizzineitä ja calzoneita sekä kakkupaloja.

Kakkuja löytyy Lapinniemen Ansarista laaja valikoima, varmasti jokaiselle kakkujen ystävälle löytyy jotain! Juustokakkujen rakastajalle (kuten minä) löytyi viisi vaihtoehtoa! Suklaakakkupaloja oli myös monenlaisia. Oreo-keksitorttua, suklaakakkua, rockyroadkakkua... ja toki ihan perinteistä mansikkakakkua sekä kinuskikakkua. Mielestäni erinomainen paikka viedä vaikkapa syntymäpäiväsankari kakkukahville! :) Ansarihan auki joka päivä klo 20 asti, joten arkisinkin ehtii vierailulle.
Olipa mukavan aurinkoinen päivä, kuin varaslähtö vappuun ja kevääseen! Mietimmekin olisimmeko viettäneet vappua eilen, kun oli kerran niin ihanan keväinen päivä. Ei olisi sitten ollut väliksi minkälainen sää on "oikeana" vappuna ;)

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...