lauantai 14. joulukuuta 2013

Luukku 12, 13 ja 14

Hups! Tässä triplaluukku joka vie joulutunnelmiin Tampereen Keskustorille, jossa viime vuonna oli näin hieno kuusi. Huomenna on tarkoitus käydä tämän vuoden Joulutorilla ja katsomassa miltä näyttää tämän vuoden joulukuusi.


Meillä oli eilen työpaikan pikkujoulut ja tämä päivä on mennyt rauhallisissa merkeissä. Kävin ostamassa muutaman kerän puuvillalankoja, sillä ajattelin pian kokeilla Virkkuri-kirjan virkkausohjeita. Ostin Molla Millsin kirjan muutama viikko sitten Pirkkahallissa järjestetyiltä Kädentaitomessuilta. Ostin messuilta myös ison nro 10 virkkuukoukun sekä mustaa ja valkoista matonkudetta. Joululomalla täytyy testata niistä koreja, ja näillä ohuemmilla puuvillalangoilla testaan jatkojohdon johdon virkkauskoristelua.

Sunnuntaina teemme myös ystäväni Hannan kanssa puulaatikoita! Sisustukseen, tottakai. Katsotaan mitä niistä tulee... Joululomaan on hieman yli viikko töitä, mutta kiireisin kuvausvaihe on omalta osaltani jo ohi, joten aikaa alkaa taas löytyä kaikille projekteille! Päätyisiköhän joku pukinkonttiinkin? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...