sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Hanna kävi kylässä

Muoto Designin Hanna kävi kylässä kuvaamassa olohuonetta. Hanna toi mukanaan muutamia Designboxin sisustusherkkuja, joista päädyin muutamat hankkimaan kun olivat niin sopivia. Olohuoneessa näyttää nyt tältä.



Kastehelmituikut löysivät paikan tältä Nämä by Ruth Landesa -tarjottimelta. Väri sopii niin täydellisesti olohuoneeseen, eikö? 


Anna Nygård Designin kierrätysmuotoilu on mieleeni! Ihastuin tähän säilytyskoriin, joka on tässä nyt kukkaruukun suojaruukkuna. Tuolla sisällä on siis neliön mallinen ruukku. AND:n tuotteet on tehty sälekaihtimista. Kivaa kierrätystä, tykkään! Samaa sarjaa olevan maitotölkin suojuksen hankin Designtorilta.


Koiriakin muutti tänne lisää! Lisa Bengtssonin Tillsammans -sarjan tyynyt ja printit ovat söpöjä! Kuninkaallinen tyynynpäällinen sopii tänne hyvin, onhan tuo yksi tehosteseinä kruunukuvioista tapettia. 


Vähän aikaa sitten podin taas pientä sisustusähkyä, mutta hyvin se näyttää hellittäneen taas! Tosin nyt on tullut hankittua taas tavaraa ainakin loppuvuoden tarpeiksi, mutta kovin olen tyytyväinen näihin hankintoihin.

Tykkäättekö Tillsammans -koirista? Entä nuo and-kierrätysjutut? Sopisiko teidän sisustukseenne?

7 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää...tykkään kovasti olohuoneestanne!
    Ja juu sopisi meillekkin pari koria...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuo korit on kyllä ihania, mietin vielä ainakin voirasian suojusta... :)

      Poista
  2. Wau sulla on tosi hieno ja viihtyisä olohuone :) Oli pakko käydä tuolla Designbox sivuilla kattomassa mikä se oikein on. Se oli kyllä mun päivän piristys :) siellä oli vaikka mitä kaikkea ihanaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, oikein hyvä sadepäivän piristyslinkki, eikö? :D Täällä Tampereella on ollut sateista ja harmaata vähän koko päivän. Taidan seuraavaksi sukeltaa Pinterestiin!

      Poista
    2. Kyllä, se oli aurinko sadepäivälle :)

      Poista
  3. Kivan persoonallinen olkkari! Mä himoitsen tuota ikean mustaa pikkupöytää. Sattuisitko muistamaan sen nimeä, niin metsästys olisi vähän helpompaa?

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...